четверг, 6 ноября 2014 г.


Чудовий тортик. Ингредиенты мука 1,5 стакан цукор 1,5 стакан сметана 200 мл. яйця 3 шт. какао 2-3 ст. л. масло вершкове 50 г. сода 0,5 ч.л. Збити яйця з цукром. Розтопити масло, охолодити. Соду погасити оцтом або в сметані. Зєднати збиті яйця, масло, соду зі сметаною і в кінці муку. Все перемішати. Тісто розділити на 2 частини. В одну додати какао, а в іншу 2 ст.л. муки. Змастити форму олією. Вливаємо в середину форми 3 ст.л.білого тіста, потім по центру 2 ст.л.коричневого і так поки не закінчиться тісто. Пекти в розігрітій духовці до 160-180 градусів 40 хв. Готовий торт виймаємо, вистуджуємо. Змазати вареною згущонкою і посипати товченими горіхами. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий